12. tammikuuta 2019

52 viikon säästöhaaste

Ajattelin vielä noiden muiden säästötavoitteiden lisäksi aloittaa tällaisen säästöhaasteen ihan arkikulutuksesta. Eli tuosta budjetoidusta ruoka+muut 400€ haluan koettaa säästää 52 viikon säästöhaasteen mukaisesti! Säästö menee Puskurirahastoon.

Säästöhaasteen tarkoituksena on siis laittaa joka viikko summa väliltä 1-52€ säästöön. Itse voi päättää minkä summan laittaa milläkin viikolla, mutta kaikki numerot 1-52 väliltä pitää käydä. Näin ollen vuoden päästä säästössä oleva summa on 1378€! Aikamoinen summa! Toivokaamme siis että tämä haaste onnistuu. Tämä tosiaan olisi tarkoitus ottaa arkipäivän kulutuksesta.

Onko teillä kokemuksia kyseisestä haasteesta? Oletteko menneet järjestyksessä viikot 1 - 1€, 2 - 2€ vai takaperin vaiko siinä järjestyksessä mikä on aina sillä viikolla mahdollista? Itse taidan tosiaan valita tuon että joka viikko mietin vähän kulujen mukaan mikä on mahdollista pistää säästöön.

Nyt on menossa viikko 2 ja naurattaa oikein että olen nyt aloittamassa aika lailla järjestyksessä tätä säästöhaastetta kun on ollut (jo nyt) yllättäviä menoja tässä...

Eli

viikko 1 - 1€
viikko 2 - 2€


3 kommenttia:

  1. Hei mun pitää varmaan kokeilla tätä säästämishaastetta myös! Pitäisi melkeinpä tehdä tämä arpajaismeiningillä, koska muuten mäkin todennäköisesti aloittaisin sieltä helpommasta päästä :D

    VastaaPoista
  2. Hei mä huomaamattani menin ja matkin sua! :D
    Eli I am in! tarkoituksena on laittaa jo heti palkkapäivänä 4-5 viikon summat säästöön ja valita viikot ihan randomisssa järjestyksessä.

    VastaaPoista