11. heinäkuuta 2018

Siis mä en usko että mä teen tän!

Ei siitä kauaakaan oo, kun googletin "sijoitusblogit". En edes tiennyt, että sijoittaminen mua kiinnostaa. Ei itseasiassa koskaan oo kiinnostanut, kuluttaminen kuitenkin senkin edestä. Mä kuitenkin jäin ihan koukkuun näihin blogeihin ja mietin et hei jos noikin niin kyllä minäkin! Ikää ei ole vielä kertynyt 25 vuotta enempää, joten eipä tuo kai ihmekään? Eipä minun vanhemmatkaan tai lähipiirikään koskaan ole sijoittaneet, "ei ole ollut mitä sijoittaa". No onko minulla?

Ei. Tai ehkä sitten kuitenkin on. Nyt kun mä lähen tähän projektiin niin mulla on isoja tavoitteita. Mutta olenko tyhmä? Nimittäin mitään varallisuutta mulla ei ole. Tähän lähdetään pohjalta, pohjamudista. Rämmitään kulutuslainoissa ja ollaan vielä opiskelijoitakin. Eipä oo varallisuutta penniäkään. Mutta jotenkin sehän tässä kiehtoo, olen jotenkin kuin syttynyt uudestaan eloon. Mä haluun alkaa sijoittamaan! Haluan tehdä itsestäni miljonäärin? Hui! Sanoinko sen tosiaan? Jos pystyisin joskus olla taloudellisesti riippumaton? Sehän sopisi luonteelleni paremmin kuin hyvin.

Eli ei muuta kun hanskat käteen ja hommiin. Alkutilanne varallisuuden kanssa löytyy varallisuus välilehdeltä. Jos uskot, että kyllä tää tästä lähtee niin jää seuraamaan! Ja jää seuraamaan varsinkin silloin jos et usko pätkääkään että tämä opiskelija koskaan tulee vaurastumaan.

Hiphei! 

8 kommenttia:

 1. Heiii! Jään ilman muuta seuraamaan, koska totta ihmeessä sulla lähtee homma rullaamaan. Peli on nyt avattu ja taivas vaan on rajana! Sä kuitenkin kiinnostuit oman talouden haltuunotosta 5v nuorempana kuin minä, ja mitä aiemmin aloittaa sen enemmän saa etumatkaa :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos!! :) Ihana kun tulit tsemppaamaan.

  VastaaPoista
 3. Hienoa, onnea projektiin! Blogin kirjoittaminen toimii varmasti hyvänä lisämotivaationa ja yhteisöllisyytenä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon näin. Ihanaa että on jo nyt saanut täältä ihmisiä mukaan projektiin. Kovin monille en tästä omassa elämässäni ole kertonut.

   Poista
 4. Onnea projektiin! Olet fiksu ja siinä mielessä fiksumpi kuin moni muu, joka ei vaan aloita. Aloittaminen on tärkeintä.
  Hyvä siitä tulee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Parempi myöhään kun ei silloinkaan (eikä kai tässä nyt niin myöhässäkään olla, kun ikää vasta 25v! :D)

   Poista