18. heinäkuuta 2018

Tervetuloa lukemaan blogiani!

Ihanaa huomata tilastoista ja kommenteista, että siellä ruudun toisella puolella on joku joka tykkää lukea juttujani ja jäädä jopa seuraamaan matkaani kohti parempaa varallisuutta!
Lämpimästi tervetuloa. Uskon että sellainen tietynlainen, niin kuin joku kommentissaan sanoikin, yhteisöllisyys tässä blogatessa tulee samanhenkisten ihmisten kanssa. Ja mikäpä sen parempi motivaatio? Jo se, että jakaa oman taloutensa aivan paljaana koko maailmalle on sopivan kova motivaatio.

Ja musta on siis superihanaa lukea teijän kommentteja ja ajatuksia ja keskustella. Vaikka tää nyt onkin oman talouden ja elämän ylös kirjoittamista, haluaisin myös että tää ois vuoropuhelua ja oppimista. Kysymykseni kuuluukin, jos sinulla olisi sijoituksia 0€ ja aloittaisit nyt sijoittamisen alkupääomalla 200€, miten/mihin/miksi sen sijoittaisit?

Muutenkin kaikenlaiset vinkit näin säästämis/sijoittamisen alkutaipaleelle olisi tervetulleita. Itsellä tosiaan on "live-elämässä" ainoastaan yksi henkilö jonka kanssa sijoittamisesta voin puhua. Muuten ajatus on torpattu aivan täysin. Siksi tämä blogi. Ei ole myöskään ketään keltä kysyä neuvoa. Luulen, että tulen tämänkin polun kulkemaan kantapään kautta. Mutta siihen olen jo tuttunutkin...

5 kommenttia:

 1. Kyllä mä näkisin että 200€ kannattaa pistää rahastoihin. Jakaisin itse potin varmaankin kahteen superrahastoon Nordnetissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä Superrahasto olisi hyvä Suomen rinnalle mielestäsi?

   Poista
  2. Mä itse pistän Suomen ja Ruotsin supereihin. En osaa perustella sen kummemmin :D Voi olla että jossain vaiheessa alan pistää myös Tanskaan ja Norjaan. Ajattelen että superrahastot on hyvä perusta salkulle ja sit kun kiinnostus ja sijoitettavat varat kasvaa niin sen ympärille rakentaa salkun missä on lisäksi ETF- rahastoja ja suoria osakeostoja.

   Poista
 2. Vähän myöhässä tulee, mutta tällä hetkellä käytä kaikki ylimääräinen osareiden ja luottokorttien pois maksamiseen. Kun ne on maksettu pois jää joka kuussa enemmän rahaa käteen eli säästöön. Kannattaa uskoa, tiedän mistä puhun. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon ja tiedän ja tulevissa postauksissa selviää että olen noudattanut ohjetta jo nyt. Aika hyvältä näyttää meinaan.

   Poista