16. huhtikuuta 2019

3. yrityskierto alkaa - yli 1000€ kuukautiset

Noniin. Epäonnistuihan se tämäkin inseminaatio. Ei raskautta.
Romahdus kesti pidempään kuin ensimmäisellä kerralla. Nyt pikku hiljaa uutta kiertoa kohti kunhan nämä kauheet kuukautiskivut kärsitään ensin. Tuntuu ihan jotenkin kohtuuttomalta kauheat kivun vielä kaiken pettymyksen jälkeen. Maksoin yli 1000€ näistä kivuista. Kivaa...

Jos hyvin käy niin vapun tienoilla olisi seuraava inseminaatio. Toivottavasti kolmas kerta toden sanoisi. Tällä hetkellä tosin tuntuu siltä että kun se ei ole nytkään napannut niin tuskinpa nappaa silloinkaan. Täytyy vain luottaa siihen että kyllä se vielä nappaa vaikka usko onkin aika lopussa tällä hetkellä. Ja joo, tiedän että tämä on vasta kolmas yritys mutta silti. Harmittaa, myös rahallisesti.

Tämä ei nyt oikein toimi sijoitus ja säästöblogina koska eipä tässä kauheasti jää rahaa säästää eikä sijoittaa. Kaikki ylimääräinen menee nyt tähän ja vähän enemmänkin. Mutta priorisoin tämän nyt kuitenkin etusijalle.

3 kommenttia:

  1. Pahoittelut ja halit epäonnistuneesta kierrosta ♥ Toivotaan nyt, että tosiaan kolmas kerta toden sanoisi. Tosi paljon tsemppiä!

    VastaaPoista
  2. "Kaikkea ei mitata rahassa" oli kommentti joka lohdulliseksi meille usein osoitettiin. Eipä niin, jos niillä tulee tulosta. JOS-sanalle se vaan on pirullinen hintalappu.. Ja näissä yksityisesti Kelattomissa hommissa se rahakin vaan joskus tulee vastaan :/

    Pidän peukkuja, et kevään satsaus on sulle viimeinen ja sen jälkeen pääset kasvattelemaan vappupalloa :) Tsemppiä!

    VastaaPoista