3. huhtikuuta 2019

Aprillipäivän inseminaatio (2. inseminaatio)

Olin sunnuntain ja maanantai aamun masistellut ja ajatellut että no, nyt se meni ohi. Lääkäri sanoi aivan selvästi että jos lauantaina on positiivinen testi, ovulaatio on ehtinyt tapahtua ennen maanantaita.

No menin kuitenkin omalle lääkärilleni varattuun ultraan ja hän ultrasi. Vaikkakin se olisi saattanut olla ajan ja rahan hukkaa. No ei ollut! Hän sanoi pian että hei, kyllä se täällä vielä on paikoillaan. Siellä tosiaan oli yli 23 mm follikkeli oikein hyvissä asemissa odottamassa irtoamista. Eli inseminaation ajoitus oli enemmän kuin täydellinen.

Aprillipäivähän on oikein hauska ajankohta hedelmöittyä :D Toivotaan nyt parasta että aprillivauva tarttuisi mukaan. Sain inseminaatiota ennen vielä varmuuden vuoksi Pregnyl hormonipistoksen sekä loppukierron tukilääkkeeksi keltarauhashormonit.

Nyt vain peukut pystyyn! Olen aivan haltioissani että tämä kierto ei mennyt ohi. Jos tästä vauva tulee niin laskettu aika on jouluna!

18 kommenttia:

 1. Ihanaa! Toivotaan että tärppäis!! Ps. oon sun salainen lukija ollu pitkään :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan!<3 Kiitos lukemisesta, toivottavasti jaksat lukea jatkossakin!

   Poista
 2. Mahtavaa! :) pidän peukut pystyssä :)

  VastaaPoista
 3. Oi!! Toivotaan parasta! Jostain syystä tämä homma iskee minuun kovin. Kait kun itsekin toivon, että joskus lähitulevaisuudessa saisin vielä kokea raskaaksitulemisen ja äitiyden onnea. Piinaviikkosi saavat nyt minutkin jännittämään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihana olet ja toivottavasti saadaan molemmat lähitulevaisuudessa kokea raskaaksi tulemisen ja äitiyden. <3 Kiva että joku jakaa jännityksen! =)

   Poista
 4. Ihanaa! Peukut on kaikki pystyssä! :))

  VastaaPoista
 5. Tosi hieno homma! Peukut on pystyssä, olisi kyllä paras joululahja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi ihan mieletön joululahja <3 Vaikka en tiedä kiittäiskö lapsi syntymäpäivästä jouluna :D

   Poista
 6. Oi, huippua! Toivon kaikkea hyvää tästä kierrosta. :)

  VastaaPoista
 7. Mahtavaa kuulla! Paljon tsemppiä ja pidän hirmuisesti peukkuja sulle, että tää kierto olis SE KIERTO! ♥

  VastaaPoista