11. huhtikuuta 2019

Romahdin

Ajattelin tuossa muutama päivä sitten, että hei onpa hienosti mennyt nämä piinapäivät. Sitten tuli toinen piinaviikko. Testaaminen alkoi kuumottelemaan taas jälleen kuten edelliselläkin kierroksella. Yritin pitää näppini erossa testeistä muttei onnistunut. Halusin palavasti katsoa vieläkö Pregnyl näkyy raskaustestissä.

Tein testin DPO 7 ja 8. DPO 7 näkyi vielä, niin myös 8 aamuna. 8 iltana ei enää.
No tein sitten DPO 9 illalla testin (aamun huom pystyin olemaan testaamatta) ja siinä oli haamu. Moni muukin sanoi että kyllä siinä viiva näkyy. No tästä jännittyneenä menin nukkumaan ja herätessäni ekaa kertaa aamu kuudelta tänään tein testin ja puhdas negatiivinen.

Ei. Ei taas. Tää ei voi mennä taas näin. Miten ihmeessä jaksan taas saman rumban uudestaan? Taas menee rahaa. Ei mulla ole varaa. Kaikki asiat romahtivat päässäni. Kaikki haaveet, kaikki. Olin varma etten tule ikinä raskaaksi. Ikinä. Olen vieläkin varma.

Menkat ei ole alkaneet. Näinä päivinä on ollut kaikenlaisia tuntemuksia. Lämpö on seilannut 37,1-37,3. Välillä pahoinvointia. Väsymystä. En ole nukkunut kunnolla muutamaan yöhön. Valkovuoto on runsaampaa. Rinnat on arat.  Tänään mennään siis kp 30, dpo 10. Viimekierrossa menkat alkoi kp 32 (eli kierto oli 31 pvä). Kai tässä nyt sitten vaan odotan sitä..

9 kommenttia:

 1. Ääääh, voi ei... :( Toivotaan, toivotaan... Rutkasti voimia sinne!!

  Tuo on kyllä todella raskasta, kun vielä rahaakin palaa joka yrityksellä. ._. Normaalistikin olisi jo raskasta pettyä ja yrittää monta kertaa. Ja nyt kun siihen liittyy vielä huoli siitä, että rahaa kuluu, mutta mitään ei tapahdu. Paineet on kovat, ei ihme että romahtelet. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kommentti, kiitos! Varsinkin tuosta viimeisestä lauseesta tuli hyvä fiilis <3

   Poista
 2. Voi höh :( En halua valaa mahdollisesti turhaa uskoa, mutta haluan silti sanoa, että testissä ei välttämättä näy vielä dpo 10 plussaa. Olisiko dpo 9 haamu voinut kuitenkin olla vielä Pregnylin takia? Kauanko sen sanotaan näkyvän testeissä? Nuo liuskatestit voi myös olla joskus hankalia tulkita, kun niissä tuntuu näkyvän välillä mitä sattuu. Mutta ymmärrän kyllä romahduksen, varsinkin kun ehti haamusta jo pieni toivonkipinä varmasti syttyä. Voi kunpa ne menkat ei alkaisikaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tiedän ettei näy vielä välttämättä dpo 10. Nyt menossa DPO 11 ja edelleen negatiivista. Pieni toivo kai vielä on.
   Joo Pregnyl voi näkyä jopa 10 päivää raskaustestissä.

   Poista
 3. Niin kauan kun menkkoja ei näy on toivoa! Yritä myös muistaa, että sinulla on vasta yk 2! Useimmilla terveillä pareillakin menee noin 4- 6kk raskatumiseen. Ymmärrän tietysti huolen rahasta. Se ei ole kiva tunne! Muistan itse kuinka itkin kolmannen ja neljännen inssin jälkeen miehelleni enemmän sitä, kuinka minun vuoksi rahamme valuvat vain viemäristä alas. Se huoletti minua jopa enemmän siinä vaiheessa kuin se epäonnistuminen. Ja sinulla on se lahjasperman käyttö tietysti niin kallista..Meillä ei tullut hintaa kuin 100-150€/inssi kaikkine ultrineen, verikokeineen, labramaksuineen ja sperman käsittelykuluineen..Ja silti se harmitti kun pieleen meni. Mutta eipä tästä projektista tule mitään jos alkaa rahasta murehtimaan. Itse en edes ajattele rahanmenoa enään nykyään. Ajattelen sen niin, että emme mene tänä vuonna reissuun juurikaan näiden hoitojen vuoksi. Käytämme reissurahoja nyt tähän projektiin.
  Pidän peukut viimeiseen asti pystyssä!

  VastaaPoista
 4. Peukut on täällä vielä pystyssä! Mulla ei ainakaan ole plussa näkynyt vielä noilla päivillä. Esikoisesta vasta dpo 16 ja kuopuksesta dpo 12. Kuopuksen kohdalla tulikin kiinnittymisvuotoa jo dpo 5, joten aikaisempi plussa oli odotettavissa. Esikoisen kohdalla jotenkin kummallinen olo alkoi dpo 8, jolloin kiinnittyminen on ehkä tapahtunut. Mulla liuskatestit ovat näyttäneet mitä sattuu. Sain mm. negan, vaikka raskaus oli todettu jo ultrassakin! :D

  VastaaPoista
 5. Voi.. jaksamisia! Vielä ei ole toivo menetetty.. pidetään peukkuja!

  VastaaPoista
 6. Älä vielä heitä kirvestä kaivoon, plussa voi vielä hyvinkin tulla <3 Tiedän itse tuon tunteen mikä tulee negan testaamisesta ja se epätoivo, koska omia lapsia "toivoessani" heitä on tehty kuukaudesta toiseen ja aina negaa vaan. Mutta siinä vaiheessa kun sen positiivisen saa niin ne kaikki menneet kuukaudet eivät enää siinä ilossa tunnu miltään. Sä olet nuori ja ihan varmasti susta tulee vielä äiti!!! Äitiys on kyllä elämässä raskainta ja rakkainta ihan siitä raskaaksi tulon yrittämisestä saakka <3

  VastaaPoista