29. toukokuuta 2019

Keskeytynyt keskenmeno tai kohdun ulkoinen raskaus

Tässä sitä nyt ollaan, 6+1.
Ultrassa ei normaaliin raskauteen liittyvää tulosta.
Pieni tiputtelu vuoto oli eilen muttei sen kummempaa.
Lääkkeellinen tyhjennys pitäisi tehdä, mutta en tiedä miten pystyn siihen.

20 kommenttia:

 1. Voi että. Onpa surullista.. Näkyikö ultrassa siis mitään? Eikä tuossa vaiheessa jo näkyisi myös kohdun ulkoinen?

  Minulla "hyvä" kokemus tyhjennyskestä. Tein sen kotona ja otin säännöllisesti burana+ibu. Käsittääkseni siinä täytyy kuitenkin joku olla seuraamassa koko ajan eli jos sinulla ei ole niin pääset sairaalaan.

  Olen kovin pahoillani <3 aika auttaa vaikka se klisee onkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ultrassa näkyi paksuuntunut kohdun limakalvo ja todennäköisesti istukkakudosta siinä. Sikiöpussia ei kuitenkaan näkynyt ja oli myös siis mahdollista että raskaus olisi ollut kohdun ulkoinen, se yleensä näkyisi kyllä ultrassa jo viikoilla 6+0, mutta sitäkään mahdollisuutta ei voitu poissulkea.

   Mulle ei burana ja panadol auttaneet, muttei ollut yllätys koska eivät auta menkoissakaan. Onneksi oli kovempia kipulääkkeitä vaikka eivät nekään auttaneet. Onneksi kipu on ns. tuttua enkä mennyt paniikkiin ja pärjäsin.

   Kiitos <3

   Poista
 2. Olen niin pahoillani <3 Paljon paljon voimia <3

  VastaaPoista
 3. Olen todella pahoillani :( Voimia <3

  VastaaPoista
 4. Voi ei! Minäkin olen tosi pahoillani :( <3

  VastaaPoista
 5. Voi ei. Olen pahoillani. Paljon tsemppiä ja jaksamista.

  VastaaPoista
 6. nyt tuli itelläkin suru puseroon :( pahoittelut ja paljon jaksamista ♥

  VastaaPoista
 7. Vastaukset
  1. Kiitos! Uudesta postauksestani löytyy jotain ajatuksia. Nyt pikku hiljaa parempaa koko ajan. Kylllä tästä kai selviää =) <3

   Poista
 8. Voi ei kuinka surullinen uutinen. :( Meillä on myös takana muutama epäonnistunut inseminaatio sekä kolme IVF:ää, josta kaksi ovat päätyneet varhaiseen keskemenoon. Kolmas IVF on juuri menossa, ja odotellaan vielä tuloksia. Tyhjennyksistä on jäänyt ihan "hyvä" fiilis, jos sellaista nyt voi sanoa. Särkylääkettä ja lepoa lähinnä. Meitä on auttanut ajatella, että keskenmeno on kehon oma keino kertoa, että sikiö ei olisi selvinnyt kohdun ulkopuolella. Luotan vahvasti oman kehoni kykyyn tietää mitä tehdä. Ja sekin auttaa, että keskenmenoista puhutaan sillä ne ovat todella yleisiä. Asiaa saa ja kannattaa kuitenkin tietysti surra, jos siltä tuntuu. Iso halaus ja paljon tsemppiä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli niin jäätävät kivut että ei mitään rajaa. Mutta mulla nyt on kuukautisetkin sellaiset ettei kipulääkkeistä ole hyötyä. Mulle ei siis todellakaan jäänyt hyvä fiilis, mutta oli odotettavissa.

   Juu eihän tästä mitään olisi tullut joten hyvä että meni kesken näin varhaisessa vaiheessa. Tai no, oli mennyt kesken jo aikaisemmin.

   Kiitos paljon tsempeistä ja otan osaa myös teidän keskenmenoista <3

   Poista