21. toukokuuta 2019

Raskaana 2-3

Laskeskelin että huomenna digitaalisen testin pitäisi näyttää 2-3 jos hcg tuplaantuisi eilisestä kahdessa vuorokaudessa. Löysin erilaisia viitearvoja digitesteille netistä, mutta pääasiassa sieltä kyllä löytyi että 2-3 viikkoihin pitää olla hcg veressä väh. 150.

Rohkeana kuitenkin päätin tehdä digin tänään puolen päivän aikaan (eilen siis hcg otettiin klo 9:00 ja se oli 94) ja nyt sainkin jo raskaana 2-3. Lisäksi liuskatesti oli selkeästi tummempi kuin eilen.

Hieman heräsi toivo. Yritän kuitenkin olla toivomasta liikaa. En uskalla varata edes neuvolaan aikaa. Sitten vasta jos ultrassa tuleekin yllättäen hyvä tulos.

Tämä on kyllä nyt piinaa, miks ei piinaviikot voineet riittää? Olen ihan äärettömän väsynyt koko ajan ja jotenkin ei voimat riitä yhtään mihinkään. Tänäänkin nukuin yli 2h päikkärit. En myöskään pysty keskittymään yhtään mihinkään muuhun kuin tähän.

Mutta, toivo elää? Tänään joko  rv 4+5, 4+6 tai 5+0.

6 kommenttia:

 1. Hieno juttu!*peukku* En tiedä, mistä päin olet, mutta ainakin pk-seudulla neuvola-ajat ovat tosi tiukassa ja sen takia suositellaan, että neuvola varattaisiin heti plussatestin jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! JOo, varasinkin nyt sitten jo juurikin tämän ja kesäsulkujen takia =)

   Poista
 2. Toivon niin kovasti että kaikki menisi hyvin ja saisit lapsen syyliin asti :) Tsemppiä!

  VastaaPoista