27. kesäkuuta 2019

Löytöjä alennusmyynneistä

Oi että mikä herkkuaika on nyt alennusmyynteihin. Olen kolunnut kaikenmaailman nettikauppoja ja tehnyt tilauksia vaatteista aivan pilkkahintaan. Olen kerännyt noista kyselyistä lahjakortteja (katso mun postaus täällä)  ja nyt ostanut alennusmyynneistä niillä vaatteita. Eli omaa rahaa ei nyt ole mennyt penniäkään. Aika kivasti tulee tuplasäästöt! Eikä tarvii oikeesti ees yhtään laadusta tinkiä.  Tässä alla on esimerkiksi mitä lindexiltä tarttui mukaan.

Tiedän, että monet siellä ehkä pohtii että mitä järkeä on tilata yhtään mitään kun ei ole vielä koko vauvaakaan. Luotan siihen että sellainen on joku päivä. Ja sitten joku päivä minun ei tarvitse kerralla ostaa kaikkea ja tuhlata kauheeta määrää rahaa vaan pikku hiljaa sitten tulee kerättyä valmiiksi kaikki tarvittava. Mielestäni se on viisaampaa koska on yksin ja toisaalta pystyykin juuri hyödyntämään kaikenlaisia hyviä alennusmyyntejä. Kaikki tarvikkeet jotka olen jo hankkinut on ostettu hyvistä alennusmyynneistä, saatu ystäviltä tai jotain muuta.  Joten minusta tämä on lähinnä viisasta.


Toki nyt tämän kuukauden budjetin ollessa niin tiukka niin tämä tulee olemaan ainut (toivottavasti) ostokseni tässä kuussa. Muuten koetan laittaa 100% rahoista ruokaan ja välttämättömiin ostoksiin (lääkkeet, kodintarvikkeet yms) , koska nyt juuri en muuta tarvitse.
Siis musta nää on niin ihania! Jos suakin innostaa tilata nää niin klikkaa tästä Lindex

Hei ja linkkaa alle sun parhaat alelöydöt!

12 kommenttia:

 1. Omalle pojalle on tullut ostettua tosi paljon tekstiilejä kirppiksiltä. Vauvavaiheen vaatteita saa hyväkuntoisina edullisesti koska niiden käyttöikä on lyhyt, eli eivät edes ehdi kulua, ja hyvin monille mammoille tulee hamstraushimo eli yhtäkkiä kaikki paikat tursuaa pieneksi jääneitä vauvannuttuja joista haluaa vain nopeasti eroon. Myös äitiyspakkausessa tulee hyvin vaatteita, mikäli sen päädyt sitten aikanaan ottamaan :)
  Kokemuksenkin myötä sitten löydätte ne teille sopivat vermeet, meillä esim. suositaan vahvasti kietaisubodeja ja päänylivedettävät on jääneet aikalailla paitsioon... Ja 56cm bodeja ei ehditty käyttää oikeastaan ollenkaan, koska pojalla oli ensimmäiset 2kk lonkkalasta, ja lastan kanssa ei 56cm vaatteet mahtuneet :/ Enpä arvannut sitäkään etukäteen. Eli ei välttämättä huono vaihtoehto laittaa nyt rahaa säästöön niin että voi sitten tarvittaessa ostaa sen mitä tarvitsee - pienten vaatteiden shoppailu on ihan yhtä ihanaa sittenkin kun vauva on jo maailmassa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos ihanasta kommentista!

   Joo vähän pohdinkin että kietaisubodyt olisi parempi. NIitä pari on, mutta harmillisesti ihania söpöjä bodeja on tullut hankittua myös päänylivedettäminäkin.

   Joo tuo rahan säästäminen on hyvä idea, tosin nyt olen sitten ostanut sillä rahalla niitä tarvikkeita joita tiedän että tulen tarvitsemaan joka tapauksessa. Mutta on minulla lasten huoneessa pieni kirjekuori jonne olen keräillyt rahaa ja lahjakortteja että sitten kun pieni on ja tarve tulee niin niillä voi käydä shoppailemassa! :) <3

   Kiitos hyvistä vinkeistä!

   Poista
  2. Pitäähän toki jotain valmiina ollakin, koska kyllähän ihan pieni vauva aika paljon rajoittaa ostosreissuja, ellei halua olla tissit tiskissä jossain HM:n sovituskopissa :D edes nettikauppoihinkaan ei ihan entiseen malliin ehdi tai vaan jaksa syventyä, kun vauva nukkuu tulee mieluummin tehtyä pakollisia kotihommia tai ihan vaan nukuttua.

   Poista
  3. Niinpä! :D Varsinkin yksin ollessa se on siinä koko ajan.

   Poista
 2. https://www.verkkokauppa.com/fi/product/14205/kdmgn/Ergobaby-Omni-360-kantoreppu-Khaki-Green?list=OZCYkRhNe8jhNyOvhNePKhNeSWhNdPzOU9ZWZUjc3OMjr0hYJM1hYJLEhYJPsCADN3D

  Ja tässä mun paras alelöytö! Ihan huippuhyvä tuote aika kovalla alennuksella, toki poistotuote kyseessä kun tuli tuo tuoreempi malli jo markkinoille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! Onpa todella. Itse tilasin Tula FTG:en kun bongasin sen alessa 99€ (ovh 159€) ja sitä todella harvoin näkee alessa! Uskon että kantoreppu todellakin tulee olemaan käytössä.

   Poista
  2. Hyvä alebongaus myös tuo ftg! Ja kovin suosittu tuntuu olevan myös, joten on varmasti hyvä kantoväline :)

   Poista
  3. Niinpä! Juurikin sen takia ostin ja toisaalta jos ei meillä sopiskaan käyttöön niin voi sitten myydä eteenpäin. Kyllä tuolla hinnalla saa uutta tulaa myytyä.

   Poista
 3. Ehkä itse miettisin sitä, että maku, tyyli, muoti ja kaikki voi muuttua vielä useampaan kertaan ennenkuin lapsi on täällä oikeasti.
  Ehkä sellaisia pieniä juttuja ostaisin ja isompia (kuten tuo tula) varten laittaisin rahaa säästöön. Se 9 kk raskauttakin on aika pitkä aika ja siinä ehtii muutamatkin alennusmyynnit nähdä.

  Toisaalta, mikäpä minä olen neuvomaan, kun laskettu aika lokakuun alussa ja hangittuna on vasta muutama söpö body ja paita..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! :)

   Juu lähinnä tuollaiset tulat yms. ostanut aika ajattomina joten menee kaikenlaisiin muotiin ja tyyliin.

   Poista
 4. Mä myös näin jälkiviisaana en kamalasti ostaisi ainakaan mitään "isoja" hankintoja etukäteen. Esim. kantorepussa ei ole kumpikaan lapsista suostunut olemaan ja itsekin vihasin sitä, kun ollaan kaikki kuumaverisiä ja ainakin Manduca oli ihan helkkarin kuuma! Samoin pinnasängyllä ei olla tehty mitään ekaan puoleen vuoteen, kun kaikkein helpointa oli pitää vauva vieressä nukkumassa. Eipä tarvinnut kertaakaan herätä itkuun. Kuopus nukkui tyytyväisenä mun ja esikoisen välissä, kunnes alkoi kiipeillä meidän yli, joten oli aika siirtyä omaan sänkyyn.

  Samoin kaikki sanoivat, ettei kannata ostaa 50 senttisiä vaatteita kuin pari, kun jäävät heti pieniksi. No täällä niitä ja 56 cm käytettiin kyllä tosi pitkään varsinkin esikoisen kohdalla, jolla oli aluksi 44 cm vaatteet, vaikka syntyikin täysaikaisena.

  Sitä vaan ei voi tietää etukäteen, minkälaiseksi se arki muodostuu. Vauva kyllä opettaa :) Ja se vauva-arki voi olla helpompaakin kuin on luullut. En mä ole ikinä valvonut öitä lasten takia ja lapset ovat kulkeneet aina mukana, sillä yksinhuoltajalla ei ole aina mahdollisuutta saada hoitajaa. Kuopuskin teki ensimmäisen kauppareissunsa 3 päivän ikäisenä, eikä mitään hätää vaunujen suojassa. Omalle mielenterveydellekin tekee hyvää päästä pois siitä vauvakuplasta. Esim. eräs ystäväni oli jotenkin luullut, että vauvaa ei saa viedä ulos kahteen ekaan viikkoon (vaikkei ollut esim. kovia pakkasia tai helteitä) ja siinä vaiheessa kiipeili jo pitkin seiniä ja oli silmin nähden tuskastunut koko vauvaelämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kokemusasiantuntijuudesta! <3

   Juu eihän sitä koskaan tiedä mitä tarvitsee loppujenlopuksi ja millaiseksi se arki muodostuu. Itse kuitenkin yksinhuoltajana haluaa jotenkin vähän ennakoida että jotain tarvittavia asioita hankkii jo etukäteen.

   Juu kantoreppu ei välttämättä toimi. Toivon kuitenkin että toimii kun yksin niin saa kädet edes joskus vapaaksi. Lisäksi sain Tulan niin hyvään hintaan että varmasti menee samalla hinnalla kaupaksi.

   Pinnasängystä, aiomme nukkua perhepedissä näillä näkymin vauvan kanssa, mutta haluan ehdottomasti että yksin ollessa on joku paikka minne vauvan laskea hetkeksi kun tuntuu ettei enää jaksa/päikkäreille tms. Joten näen myös sen itselle tarpeellisena ostoksena, voi olla että se on täysin turha. Onneksi kuitenkin niitäkin saa myytyä.

   Jälkiviisas voi sitten itsekin olla :) Mä taas henkilökohtasesti luulen että vauva arki ei ole mitään kamalaa. Itse teen töitä vauvojen kanssa ja toisaalta äitikin on aina sanonut että helppoa se oli. (nyt tietenkin tulee ihan kamalan vaikeaa :D) Eli sen suhteen ei kauheasti pelota.

   Ja todellakin aion heti kuin mahdollista lähteä ihmisten ilmoille ja ulos! saa nähdä mihin vuoden aikaan vauva syntyy. Vähän jännitin silloin ennen keskenmenoa että jos vauva syntyy tammikuussa ja on kovimmat pakkaset niin miten pitkä tupajumi tulee. Mutta nyt ei välttämättä ole sitä ongelmaa. Jos ens kierrosta nappaisi niin la ois huhtikuussa. Kivaa aikaa.

   Poista