20. kesäkuuta 2019

Sijoissalkkuni arvo ylitti 1000€

Arvoisat lukijat. Raha-aiheinen postaus tulossa. Nyt kaikki jotka vihaavat raskaushömppää, niin tää on teille! Ja myös niille jotka eivät vihaa.

Nyt se historiallinen päivä on koittanut. Minä todellakin olen saanut sijoitettua rahaa yli 1000€ verran. Voi kuulostaa aivan naurettavan pieneltä summalta teille lukijat, monilla on kymmeniä ja satoja tuhansia säästössä. Mutta minulle tämä on iso merkkipaalu. Olen ylpeä siitä.

Jos minulla ei olisi tätä lapsettomuusprojektia tässä niin olisin saanut säästettyä ainakin pari tuhatta enemmän. Tämä vie minulta hieman kykyä sijoittaa, mutta siltikin olen pyrkinyt laittamaan aina sen väh. 100€ kuussa sijoituksiin. Siitäkin huolimatta että luottokorttivelkaa kertyisi, koska en halua menettää korkoa korolle ilmiöitä.

Oikeasti, en ole koskaan sijoittanut mitään tällaista summaa. Aloitin viime vuoden heinäkuussa eli kohta tulee vuosi täyteen! Ja hei, miinuksella mennään... Se siitä korkoa korolle.

4 kommenttia:

  1. Pari vuotta vaan sisulla kuukausittain säästäen tästä eteenpäin, niin eiköhän sieltä ala taas kunnolla plussaakin ilmestyä. 2018 oltiin niin korkealla, kun aloitit homman.

    VastaaPoista
  2. Sieltä ne tonnit alkaa paukkumaan :) Voimia jatkoon, kyllä pari ylimääräistä lanttia helpottaa elämää !

    VastaaPoista