16. heinäkuuta 2019

Blogini täytti vuoden!

Huomasin tässä pari päivää sitten, että vuosipäivä oli ja meni!  Siis VUOSIPÄIVÄ. Uskomaton fiilis! Mä oon tehnyt jotain niin pitkäjänteisesti että vuosipäivä on tullut. Oon aikaisemminkin kirjoitellut vaikka minkälaisia blogeja mutta ei ne ole samanlailla keränneet kommentteja ja lukijoita ja se mistä olen kirjoittanut blogia ei ole yleensä vuotta pidempään kestänyt.

Joten nyt kai jonkinlaiset taputukset omalle olalle on ihan hyvä antaa, koska olen tosiaankin tehnyt jotain jo vuoden ajan. Nimittäin sijoittanut ja pyrkinyt säästämään. Lisäksi toki blogi on saanut muitakin aiheita tässä vuoden mittaan, suurimpina lapsettomuustaipaleeni. Mutta niinhän se elämä muuttuu eikö vain? Sijoittaminen on kuitenkin jäänyt ja siinä olen edistynyt.

Verrattuna alkutilanteeseen niin sijoitussaldoni näyttää tällä hetkellä nollan sijasta yli 1300€ ja siitäkös olen iloinen! Ei se nyt huikee oo, mutta tavoitteena olikin saada väh. 100€ per kuukausi kasaan ja sehän tuosta tulee. Eli tavoite onnistunut. Olen ylpeä itsestäni!

Jos haluatte fiilistellä niin kurkatkaa täältä mistä kaikki oikein lähti!

4 kommenttia:

 1. Onnea! :) Pitkäjänteisyys on kyllä haaste niin sijoittamisessa kuin blogin pitämisessäkin. Itsellänikin vielä tovi matkaa vuosipäivään ja olen ollut vähän yllättynyt, että edelleen jaksan blogia kuitenkin pitää. Tosin alun jälkeen vauhti on kyllä hidastunut. Innostuminen on helppoa, mutta asiat usein jää alkuinnostuksen jälkeen... Blogista on kuitenkin mukava seurata jälkikäteen oman taloudellisen tilanteen kehittymistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo se tosiaan on haaste kyllä.. Minäkin oon yllättynyt että oon jaksanut kirjoittaa :D Mutta jotenkin into on vain lisääntynyt.

   Poista
 2. Löysin vasta tänään blogisi ja lueskelin jo muutamia postauksiasi. Miten kiva olikin löytää samanlaisesta elämäntyylistä haaveilen ihmisen blogi!

  Haaveilin meinaan itsekin aiemmin lääkikseen hakemisesta, mutta koska olen tässä vanhetessa onnistunut saamaan jatkuvasti pahenevan veri-, haava- ja piikkikammon, niin saa lääkishaaveet nyt jäädä takia-alalle. Aion kuitenkin hakea opiskelemaan erästä toista alaa yliopistoon ensi keväänä.

  Lisäksi voin ilmoittautua tälläisenä nuorena itsellisenä naisena. Aloitin siis hedelmöityshoidot klinikalla jo 22-vuotiaana ja 24-vuotiaana sain esikoiseni.

  Tsemppiä siis sinulle opiskelu- ja lapsihaaveisiisi, toivottavasti saavutat unelmasi mahdollisimman pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Kiitos paljon kommentistasi.
   Kuulostaa mahtavalta että ollaan niin samanlaisesta elämäntyylistä haaveilevia.

   Ja ihanaa että olet noin nuorena saanut itsellisesti lapsen! =) Vau!

   Poista