6. heinäkuuta 2019

Kuukautiset! KP 1 ja uusi yrityskierto (yk 4) alkakoon!

Tänään alkoi menkat! En ole koskaan, en siis koskaan ollut menkoista näin innoissani kuin nyt. Miksi?

No siksi että vihdoin keskenmenokierto on takana päin ja kohtu varmasti tyhjentynyt, hcg laskenut ja mikä tärkeintä: päästään yrittämään uutta inseminaatiota! Eikä keskenmenokiertoni edes ollut niin pitkä kun olisin voinut kuvitella. Kierron pituudeksi tuli 39 päivää.

Aloin jo tuossa keskiviikkona pelkäämään ettei ne menkat tulekaan sieltä. Tiistaina oli viimeinen päivä Terolut:a ja sen jälkeen mulla yleensä parin päivän sisään on menkat alkaneetkin.Sitten oli kolme päivää semmoista pientä tuhrua vaan ja ajattelin ettei ne ala kunnolla ollenkaan, mutta nyt!

Eli tosiaan tähän kiertoon tehdään lääkkeellisesti inseminaatio. Ensimmäistä kertaa syön myös alkukiertoon ovulaation induktioksi hormoneja nimeltä Letrozol. Sitten loppukiertoon taas normaalisti Terolut. Inssin aikoihin varmaan pistetään irrotuspiikki Pregnyl. Voi että kuinka toivoisinkaan että tämä kierto olisi nyt viimeinen yrityskierto. Jotenkin en kyllä usko sitä ollenkaan.

Tähän kiertoon lähden syömällä tupla-annoksen foolihappoa, paljon vitamiineja, yritän juoda mahdollisimman paljon vettä, liikkua ja syödä terveellisesti. Ei mitään sen kummempia kikkoja. Ja pitää hauskaa ja rentoutua, joka saattaa olla helpommin sanottu kun tehty.


Eli tämä kierto tulee menemään näin

- kp 2-6 Letrozol
- kp 10-12 folliultra
- folliultran ja varmaankin ovulaatiotestin perusteella inseminaatio
- Terolut loppukiertoon
- raskaustesti


Kiinnostaisiko muuten teitä kuulla jostakin aiheesta enemmän koskien lapsettomuutta? Esimerkiksi lääkitykset, ovulaatio tikuttaminen tms?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti