9. heinäkuuta 2019

Negatiivisen kierron ja Terolutin oireita

Noniin. Nyt on helppo analysoida viimekierron loppua, että minkälaisia oireita tuli vaikka en 100% varmasti ollut raskaana missään vaiheessa. Joskus on miettinyt että vaikka lopulta on tullut negatiivinen tulos niin olisiko kyseessä voinut olla vaikka kemiallinen raskaus kun oireet ovat olleet niin vahvoja.

Mutta nyt huomasin, että minulle tuli todella vahvoja "raskausoireita" ja koska menneessä kierrossa ei tehty inseminaatiota en siis missään nimessä voinut olla kemiallisestikaan raskaana. Uskon, että Terolut oli iso "syyllinen" näihin oireisiin koska muistelen että viime vuonna kun en lasta yrittänyt niin näin vahvoja oireita ei todellakaan kierron aikana ollut.

Oireita olivat mm:
- Alavatsan nippailut ja jomotukset
- ihan jäätävä väsymys ovulaation jälkeen
- hajuherkkyys ennen menkkoja
- ruokahalun väheneminen, erityisesti lämmin ruoka ei kiinnosta
- runsas valkovuoto
- turvotuksen keräys ja painonnousu

Tässä menneessä kierrossa tunsin myös ovulaation ihan todella hyvin. Aikaisemmin en ole tuntenut kummalta puolelta munasolu irtoo mutta nyt selkeästi tunsin. Se oli jännää. Tämä nyt ei siis suoranaisesti tähän asiaan liity, mutta.

Joten en tiedä, ei oikein oireista ainakaan itsellä pysty päättelemään, että onko raskaana vai ei. Okei, no ehkä ainut joka on todella eronut on menkkojen aikaan ollut jäätävä väsymys. Plussan aikana se oli ihan kaatava, mutta nyt oli vain päivänä kaatava väsymys paljon ennen menkkoja. Menkkojen alkaessa ei ole ollut sellaista väsymystä mikä plussakierrossa niin missään näistä negatiivisista kierroista.


2 kommenttia:

  1. Mulla oli aina kanssa noita ihan samoja kuvailemiasi oireita kaikissa nega kierroissa ja aina olin varma, että nyt on tärpännyt. Yllätys oli sitten valtava, kun ne oireet oli taas ihan ne samat siinä plussa kierrossa. Ne vaan sitten jatkui ja pahenivat ajan kuluessa, kun negoissa menkkojen alettua kaikki oireet loppui kuin seinään. Itse tulin siihen tulokseen, ettei sitä voi loppu peleissä mistään tietää onko tärpännyt vai ei! Tsemppiä tähän kiertoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Joo ja jostakin syystä olen unohtanut tuosta vielä rintojen pinkeyden ja nännien kipeyden. Sekin oli vahvasti.

      Poista