1. elokuuta 2019

Mitä sanoi raskaustesti?

Harmikseni joudun jälleen tekemään tällaisen postauksen. Ei raskaana taaskaan. 4 inseminaatiota takana jo. En olisi totta puhuen ikinä arvannut että tästä prosessista tulee näinkin pitkä ja haasteellinen. Ajattelin että max pari kertaa pitäisi yrittää. Toisaalta tiesin että haasteita voi tulla mutta halusin uskoa että kyllä mä raskaudun helposti. No toisin kävi.

Olin vielä toiveikas kun dpo 9-13 tuli jotain haamuja yhden merkin (one step) testeihin. Muut näyttivät kyllä koko ajan negatiivista. No eilen sitten alkoi tuhruvuoto ja siinähän se toivo meni. En tiedä oliko haamut vaan huonojen testien takia vai oliko siellä jotain kiinnittymisyritystä. Ken tietää. Ei kuitenkaan raskautta taaskaan. Oireitahan riitti koko kierron ajan enemmän kuin muille jakaa. Pari päivää ennen tuhruvuodon alkua ne kuitenkin loppuivat, samalla tippui lämmöt.  Oireet siis lienee ihan vain keltarauhashormonista ja toki inseminaatiota ennen pistetystä pregnylistä (joka sisältää hcg:ta).

Miten sitten eteenpäin? No päädyin nyt sitten kuitenkin vielä siihen että kokeillaan nyt vielä yksi inseminaatio. 5 inseminaatioon on sitten hyvä lopettaa. Jos ei tärppää niin sitten kovemmat hoidot peliin eli koeputkihedelmöitys, IVF. Se tulee olee taloudellisesti todella perseestä, mutta raha on rahaa tässä asiassa. Toivotaan että siihen ei päädytä vaan viides kerta toden sanoo..

Tästä lähtee siis käyntiin yk 5.

5 kommenttia:

 1. Mulla kävi viime kierrossa ihan sama, että one stepeihin piirtyi toisia viivoja, mitä ei ole koskaan ennen tapahtunut. Toiveethan siinä herää, vaikka tosiaan muut testit näyttää negaa. Toivottavasti 5 kerta olisi se the kerta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä kyllä huomasin nettiä selaillessani että aika moni on saanu one stepillä vääriä haamuja. Koska silloin kun plussasin keskenmenokierrossani niin tuollaisia viivoja tuli alussa mutta silloin tuli myös muihin testeihin plussaa.

   Poista
 2. Voi harmi :( ärsyttävää, kun toiveet heräävät hetkeksi ja sitten viedään taas matto jalkojen alta..
  Toivon kovasti, että yk 5 tuottaisi sen parhaimman lopputuloksen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin toivon minäkin, en todellakaan haluaisi lähteä ivf:ään, mutta pakkohan se on jos tämä ei tuota toivottua tulosta :(

   Poista
 3. Voi hitsi! :( Paljon toivon, että nyt viides kerta olisi se, joka tarraisi ja kunnolla mukaan. ♥

  VastaaPoista