28. marraskuuta 2019

Niskaturvotusultra


Noniin! Takana on ensimmäinen seulontaultra, varhaisultra, niskaturvotusultra. Miksi sitä nyt haluaakaan sanoa. Ja voi että! Mä oon niin hämmentynyt edelleen siitä että mä oon päässyt oikeasti näin pitkälle tässä raskaudessa. Nyt alkoi jo 14. raskausviikko tällä viikolla ja tiistaina tehtiin ultra jolloin oli viikot 12+6.

Pää-perämitta oli 66mm eli vauva oli tuplannut kokonsa viimeisestä ultraäänestä, joka tehtiin 10+0. Ihan huikeeta! Hänellä oli kova meno päällä kohdussa ja hyppi ja pomppi menemään. Kädet heilu ja pää pyöri. Tärkein eli niskaturvotus oli normaali eli 1,3mm. Jotain rakenteita mitä nyt ultrasta tässä vaiheessa pystyi näkemään niin katsottiin, kuten esimerkiksi aivopuoliskot löytyi, ainakin toisessa kädessä esitteli sormiaan joita oli 5. Löytyi vatsalaukku. Selkäranka näytti ehjältä. Nenä, suu ja leuka erottui. Silmät ja hampaiden aihiot. Myös Nub vilahti, muttei oikein kuvaan saatu. Vaikutti hieman tytöltä, mutta se nyt voi olla vielä kumpi vaan. Tyttöfiilis mulla kuitenkin on ollut koko ajan.

Kaikki oli siis oikeastaan niin hyvin kuin mahdollista. Outoa oli myös se, että nyt saatiin jo näkyvyys vatsan päältä! Ai niin, etuseinäistukka vaikuttaisi olevan vaikka toki sitten rakenneultrassa sitä istukan paikkaa vielä katsotaan tarkemmin. Ai, että onpa hyvä fiilis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti