2. maaliskuuta 2020

Raskaana olevan my day: kylpyläpäivä ja Ikea reissu


Ajattelin aloittaa tällaisen uuden jakson tänne blogin puolelle eli raskaana olevan my dayt! Kertokaa ihmeessä että onko kiva idea vai ei. Minusta tuntuu, että on kiva sitten raskauden jälkeen lueskella tällaisia my day postauksia. Tämä päivä oli erityisen aktiivinen päivä ja se todellakin tuntui seuraavana päivänä! Ei ihan enää niin samalla tavalla mennä ja tulla kun ennen raskautta.

22-05 nukuin ja heräsin wc:hen
05-7:45 nukuin ja taas heräsin wc:hen, tämän jälkeen en enää saanut unta. Aamuisin kohtu tuntuu jotenkin erityisen aralta kun kääntää kylkeä. Voiko kukaan samaistua?
7:45 - 8:30 jäin lepäilemään sänkyyn. Kuuntelin vauvan liikkeitä ja aamuisin yleensä rauhoitun vain kuuntelemaan vauvaa ja juttelemaan hänelle. Tuntuu, että hän on tainnut kääntyä toiselle kyljelle kun potkut tuntuu ensimmäistä kertaa vasemmalla puolella kohtua. Musta tuntuu myös, että mun istukka, joka on siis etuseinämässä on enemmän tuolla vasemmalla puolella, koska siellä tuntuu vähemmän liikkeitä. Tsekkaan myös somet ja viestitän äidin kanssa. Ystävä soittaa ja juttelen hetken hänen kanssaan.

8:30-9:45 jälleen pissalle. Varmaan aika moni raskaanaoleva voi samaistua tähän jatkuvaan wc:ssä ramppaamiseen. Sitten teevesi kiehumaan ja aamupalaa. Aamupalaksi tykkään syödä leipää leikkeleellä, juustolla ja tomaatilla. Lisäksi iso lasi äidin tekemää puolukkamehua (johon mulla taitaa olla joku raskaushimo!). Samalla youtubevideoita aamupalaa nauttiessa. Sitten pikku hiljaa pukeutumista, itsensä kuntoon laittamista, pikasiivous ja sängyn petaus.

9:45-14  kaveri tulee hakemaan kylpylään, päätämme viettää oikein ihanan rentoutumispäivän Flamingo spa:ssa. Rakastan uimista ja vielä enemmän kylpylässä käymistä. Flamingossa on se K18 puoli, jossa on aivan ihania lämpimiä altaita, ihania saunoja ja mikä parasta varsinkin näin päiväsaikaan siellä on hiljaista ja rauhallista.

Aikuisten puolelle tosiaan pääsee vain 18 vuotta täyttäneet. Siellä soi rauhoittava musiikki ja on ihanan lempeä valaistus. Mineraalivesialtaassa soi myös musiikki veden alla ja tällä kertaa se tuntui olevan aika kovalla. Vauva potki kovasti, kuulikohan hän tän musiikin? Käytiin myös syömässä spa:n kahvilassa. Sieltä saa hyviä burgereita! Ja mikä parasta, on olla täällä tärkeän ystävän kanssa: voi rentoutua ja samalla vaihtaa ajatuksia ja juoruta.

14-17 uinnin jälkeen mentiin Ikeaan ja sieltä oli muutama asia ostoslistalla. Puhuin aikaisemmin tuossa pesänrakennusviettipostauksessa, että haluaisin MALM-lipaston jonne voisin pystyviikata vaatteita ja ajattelin sen ostaa. No päädyin kuitenkin pari kymppiä kalliimpaan HEMNES-lipastoon jonne mahtui samalla tavalla niitä koreja kuin Malmlipastoon. Lisäksi mukaan lähti pari korihyllyä, lasisia ruoka-astioita, pari uutta leikkuulautaa, vauvan sänkyyn kosteussuojat ja pari alulakanaa. Kaikki oli tarpeellisia ja ostoslistalla.


17-18 kotiin tullessa olin aivan puhki. Söin päivällistä, eilisellä tehtyä pasta bolognesea. Makasin hetken sängyllä ja selasin somea. Lipasto näkyi laatikossa eteisessä ja houkutteli kokoamaan joten aloitin sitten kokoamaan lipastoa vaikka olinkin jo ihan puhki.


18-21  raskaana lipaston kokoaminen ei ehkä oo helpointa. Tuntui vaikealta möyriä lattialla ja kumarrella ja nostella melko painavaakin lipastoa. Ähisin ja puhisin. Pidin sometaukoja ja jätskitauon. Sain kuitenkin lipaston valmiiksi ja kokosin vielä myös korihyllyt ja laitoin ne paikoilleen. Olin ihan ehdottoman iloinen ostoksistani. Vanhan lipaston laitoin myyntiin ja 20 minuutissa se oli myyty. Ostaja tulee ylihuomenna.

21-23 tein iltapalaa ja lösähdin lopullisesti sängylle katsomaan telkkaria ja nauttimaan. Vauva taas liikkui kovasti ja rauhoitun kuuntelemaan liikkeitä. Joka paikkaa kolotti ja päätin käydä nukkumaan. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti